Nový začátek

Nový začátek

2012

Střípky něžných vzpomínek

z prasklého zrcadla,

v jehož odrazu denně vídám tu dívku,

kterou stále dobře neznám,

odlétají větrem vdál.

Končí v poupatech předjarních,

neboť počátek nehlásí novou kapitolu;

již dříve, než otočí list,

dá duším znamení,

co zní jako hlas

uvnitř nás.

 

Autor Dáma z kavárny, 26.12.2022
Přečteno 206x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, vůně mraků, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

01.01.2023 15:14:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí