Tobě

Tobě

Co je to vlastně radost
a co neštěstí,
kdybych ti něco mohl dát,
tak trochu bolesti.

Té která vzrušuje,
hřebíky do dlaní,
obtisky prstů na šíji,
panenko na hraní.

Čtu v tobě jako v knize,
jako ve snáři,
neboj se, jen tě pohladím,
nožem po tváři...

Znamení jedu, taky radosti,
rád ti ji kousek daruji,
i s trochou bolesti...
Autor Noghthawk, 06.01.2023
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Koala, Sonador, šerý, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý, trochu psycho, ale DOOOOST DOBRÝ!!!

06.01.2023 13:12:26 | Koala

Ironická směs koření. Raději takový "dar" uvážit a pečlivě navážit.*

06.01.2023 04:21:59 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí