Poslepu

Poslepu

Umíš se dívat bez očí?

Než odpovíš rázným "ne", 

chci Ti říct jaké to je. 

 

Dlaněmi vidím Tvé teplo,

Tvůj zátylek, ruce, záda a hruď, 

kam jen dosáhnu... 

 

V uších se mi ozývá

každý záchvěv Tvého dechu, 

střídá se i splývá s mým. 

 

Prozrazuje Tě též vůně, 

je pouze Tvá,

specifická jak jen může. 

 

Nakonec Tvé rty a ústa, 

mají chuť touhy,

a když líbáš mě poslepu... 

 

...vidíš? 

 

Autor girasole, 09.01.2023
Přečteno 183x
Tipy 14
Poslední tipující: Amarylka, Vivien, Bufik, Matahaja, kozorožka, Psavec, Sonador, Kan, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zrak nám jen brání poznat skutečnost .)

09.01.2023 22:52:25 | Constantine

Pěkné. Takových věcí není nikdy dost.

09.01.2023 18:31:35 | kozorožka

...je krásná*

09.01.2023 18:09:49 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí