Za nocí ti zpívám

Za nocí ti zpívám

Nechal jsem tě ať mi zpíváš,
Tichým hláskem ráno pták.
Ranní ptáče dál doskáče,
Nepomyslí na soumrak.

Ale soumrak ten se neptá
Ale soumrak přijde k nám
Ale soumrak ten nás zdeptá
Protože zas’ budu sám

Každou minutu cos zpíval
Byla jsem ti o kus blíž
Svými prsty otevírám
Kolem ptáčka jeho mříž.
Autor Tritvaetna, 03.02.2023
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Houslistka, šerý, Psavec, Jan Kacíř, Sonador, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný zpěv*

03.02.2023 17:33:12 | Sonador

Děkuji moc

04.02.2023 20:46:02 | Tritvaetna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí