Vyznání

Vyznání

Anotace: Jedna optimistická, spíše je to text k písni.

Když na mě pohlédnou
Tvé hnědé oči
Cítím jak vznáším se
Svět se mi točí

Když na mě zazáří
Tvůj něžný úsměv
Vepsaný ve tváři
Svár ve mně usne

Mám tě rád, já tě potřebuju
Jako poušť vodu
Jak stromy slunce
Mám tě rád já tě potřebuju
Bez tebe byl jsem
Jak ztracená ovce

Když jsem ti nablízku
Cítím tvou vůni
Jak bych se koupala
V nádherné tůni

Když mě pak obejmeš
Celá se třesu
Teď vím že jen s tebou
Zbavím se stresu

Mám tě ráda já tě potřebuju
Jak stromy slunce
Jako poušť vodu
Mam tě ráda já tě potřebuju
Dost bylo bloudění
Už s tebou budu
Autor Sharka, 18.02.2023
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: MatyhoZmaty, n.vexak, kozorožka, Fialový metal, mkinka, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

18.02.2023 22:18:51 | mkinka

Děkuji.

19.02.2023 09:47:08 | Sharka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí