BLÁZEN

BLÁZEN

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

čekal bych na Tebe celý den
a spočítal všechny dlažební kostky.

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

sedl bych na okraj chodníku, čekal a díval se do slunce,
až bych měl v očích duhové korálky.

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

smál bych se tiše
a lidé by mě měli za blázna.

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

a ty objevíš se taková jak dřív,
prošla bys kolem a přehlédla mně.

Kdybych věděl, že objevíš se,
i tak bych zůstal šťastným bláznem.

Na rohu naší ulice.
Autor senia, 06.04.2023
Přečteno 159x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sonador, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo a na lásku je krásné čekat.

01.04.2024 12:53:37 | mkinka

kéž se objeví .)

06.04.2023 22:27:11 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí