Už nerandím

Už nerandím

Jsem vyléčená z kluků,

jejich projevů "lásky",

z promarněných chvil 

a zbytečné naděje, 

dělají se vrásky. 

Z chození tak akorát 

bolí mě nohy, 

na hory, parky, zámky... 

vymýšlení rendevous, 

to chce trochu vlohy. 

 

Sama se sebou

ráda zajdu na kávu, 

koukám po lidech, 

čtu knihy a neřeším,

jak se někomu líbit. 

Voním nebo ne? 

Na tom nesejde, 

nezáleží na ničem, 

jediným plánem je:

co bude k večeři? 

Autor girasole, 19.06.2023
Přečteno 113x
Tipy 12
Poslední tipující: Amarylka, Marten, jort1, mkinka, jenommarie, Sonador, Psavec, šerý, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hlavně aby bylo...

20.06.2023 17:02:28 | jort1

Pokud tě to naplňuje
a JSI spokojená *
Však jo.
Nech si chutnat.
Co má se stát
se stane
štěstí si s tebou rozumí
a nebude vůbec nafoukané*:)

20.06.2023 10:27:33 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí