Po konci

Po konci

Poděkoval jsi a šel.

Příště ani nepřicházej. 

Vem to oklikou, 

už tě nechci vidět. 

 

Nechci slyšet svoje 

srdce šíleně tlouct,

plakat a naříkat ,

že nejsi se mnou. 

 

 

Rozhodl ses a nechal

své jméno odvát větrem,

s jarními kvítky a pylem,

zpět do tvého příběhu. 

 

Jeden druhého nechceme,

ani nepotřebujeme, že

se až divím, co jsme 

to tehdy na sebe hráli. 

 

Zdálo se mi, že jsme

našli tajemství lásky,

tak mylná domněnka.

Napsali jsme muzikál. 

 

Teď už zpívám jiným,

snažím se najít publikum,

které by naslouchalo,

srdce se shodným rytmem. 

 

Opatruj se. 

Autor girasole, 07.07.2023
Přečteno 107x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, kozorožka, Psavec, Penemue, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé a bolestné.

07.07.2023 20:39:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí