Na zamilovaní

Na zamilovaní

Miluju ty maličkosti,

hlouposti, kterými

sama u sebe

buduju lásku k lidem.

 

Způsoby, které mě,

znovu a znovu,

potichu dostávají,

blíž k cizincům.

 

Tiché zalíbení,

nikdo nic netuší, 

o synchronizaci,

kterou zkouším. 

 

Nejvíc na tom jsou

ta drobná odhalení,

která téměř vždy

způsobuji sama.

 

Miluj si mě,

kdo chceš a jak,

ale chci se sama

taky zamilovat. 

Autor girasole, 09.07.2023
Přečteno 142x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, sarka, Ondra, Nikkolas, šerý, Psavec, Žluťák, Loveless, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné

10.07.2023 19:27:08 | LuMaRy

Velmi krásné ;) moc se mi líbí tvá tvorba

10.07.2023 18:26:43 | Nikkolas

merci beacoup

10.07.2023 20:23:28 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí