Čtyřlístky

Čtyřlístky

Boty od bláta,

sponky ve vlasech,

kvítí v ruce,

procházím se.

 

Po louce a cestě,

pěšinou i asfaltem,

prázdno v hlavě,

co víc si přát?

 

Vlastně tu něco je...

 

Dva plaché úsměvy,

nesmyslné domněnky,

nekonečné přemítání,

a zázračné okamžiky.

 

Pobláznění duše,

velikou touhou,

po čtyřlístku,

chce právě jeden.

 

Špatné oči nebo

snad vadné naleziště,

marné hledání,

V políčkách jetele.

 

Tak kde je? 

Autor girasole, 21.07.2023
Přečteno 128x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, kozorožka, Sonador, šerý, Psavec, Tritvaetna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí