Slepá

Slepá

Anotace: (ulice i já)

Ještě jsem tě nepřestala 

hledat v davu,

ještě skláním pohled

když se potkáme,

ještě měním trasu,

abych tě nepotkala,

ještě se mi kvůli tobě,

plaší srdce a zrychlí tep,

ještě si pamatuju

tvoje směrovací číslo,

datum tvých narozenin,

a kolik je to dní

co spolu nemluvíme,

ještě o tobě přemýšlím,

a taky o tom co jsme si řekli,

ještě mívám pocit,

že tě tak trochu znám,

ještě o tobě píšu,

a nepřestávám ti lhát,

ještě jsi nevybledl.

Plakala jsem s přáním

ať mi nejsi cizí,

ale ty už prostě jsi,

vzdálený a jiný,

spolu se svými vizemi,

tvoje jednosměrka,

byla pro mě slepá ulice,

musela jsem jinudy.

 

Autor girasole, 05.10.2023
Přečteno 136x
Tipy 9
Poslední tipující: Kaňka, P.Balam, CULIKATÁ, Anfádis, Psavec, mkinka, nehledaná, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím.je to těžké

05.10.2023 21:08:29 | mkinka

Tak tak, a kdo chtěl dál, zkouknul značku, řekl sbohem a vystoupil z auta.

05.10.2023 20:36:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí