Oči tvoje temné

Oči tvoje temné

Tvoje oči hloubku mají

Cítím však, že cosi tají

Lesk jejich mě uchvacuje

Strach mě tiše obaluje

Ty oči temné mě vtáhnou

Na cestu temnou, zrádnou

Ty oči, co magnet v sobě mají

Mé tělo jak ohňů žár propalují

Lákají a vábí duši mou

Nemohu se od nich odtrhnout

Ty oči temné, žáru plné

Mé odhodlání bránit se se láme

Pak rty jen zašeptáš

Jsem tvůj a tady mě máš

Vše co přeješ si, udělám

Patřím ti a jsem žhavý

Předvést ti teď a tady

Jak toužím po tobě, jak rád tě mám….

Autor Aramgad, 15.10.2023
Přečteno 152x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, martinaV, IronDodo, Psavec, Penemue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantické.

30.01.2024 18:33:56 | mkinka

tak jsem duše romantická i když občas dělám i pěkné blbosti

30.01.2024 19:04:15 | Aramgad

To děláme asi všichni a přeji krásný večer

30.01.2024 19:09:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí