Večerní chvilky

Večerní chvilky

Anotace: Dnešní báseň z vlaku

Loučení v Praze v tmavém šeru
Na nádraží melancholie lehá
Smutek láska bože věru
Na člověka doléhá

Už jedu vlakem kolem tma
Jak pohodlné to místo
Můj stav jde ze mdla
To je jasné, na duši je čisto

Velký balvan z hrudi spad
Pomalu oklepávám se
A však radši nikdy vzad
Neotáčím už se

Ještě dlouho byde trvat
Než mé tělo uzdraví se
Hlavně že už přišel zvrat
Brzo optimistcky vidím se
Autor Míroslav Čaj, 26.12.2023
Přečteno 141x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí