Stará fotka

Stará fotka

Jsem zpátky na planetě,

kam jsem slíbila,

že už se nikdy nevrátím.

Ale je to jen pocit

 

...je to jen fotka, fotka

vytažená z krabice s minulostí,

zašedlá a vybledlá,

nechtěla jsem ji ve své ruce. 

 

Nepátrala jsem po ní,

asi náhodou vypadla,

jen jsem ji zvedla z podlahy.

Uklidím ji zpět na její místo.

 

Nadzvednu zaprášené víko paměti,

položím ji do té krabice, 

všechno ostatní v ní nechám,

ležet, být v minulém čase.

 

Autor girasole, 24.01.2024
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, zde.neck, Psavec, Marťas9, cappuccinogirl, Ondra, IronDodo, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí