Neznámý pocit

Neznámý pocit

Cítím náhlý nával horkosti a zároveň radosti,
v ten moment jako by se mi vytratily všechny slova
a já celá zkoprněla.
Neustále se ten pocit stupňoval, jak slyšela jsem jeho hlas,
tlukot srdce neustával a byl hlasitější zas a zas.
Cítila jsem velkou touhu a náhlou úlevu,
že není to jen sen a mohu to zažít znovu.
Chtěla jsem až brečet, vrhly se mi do očí slzy štěstí
a já si uvědomila, že jsem ten pocit ještě nikdy nezažila.
Chtěla bych dostat pusu v dešti
a neřešit to, že prší a já zmoknu, jen bych ráda prožila,
ten pocit silné vášně, který u toho je.
Věřím a doufám v to, jsem plná naděje,
že nezklame mě tentokrát a tohle to ono opravdu je.
Chci věřit jeho slovům, že nejsou plné lží,
nechci, aby se mi do očí vrhly znovu slzy,
které by byly plné smutku a zklamání
a já bych byla zase k mání.

Když píšu tyto řádky, mé srdce jako vyskočit z hrdla chtělo by
a já nemám žádné pochyby.
Autor Ersetie, 25.01.2024
Přečteno 140x
Tipy 11
Poslední tipující: zde.neck, Jarunka, mkinka, CULIKATÁ, Žluťák, Kan, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezke číst pocity z lásky z druhé strany a že je dokážeš sdílet. Ať se daří v psaní

29.01.2024 18:42:33 | zde.neck

Díky moc!

29.01.2024 18:51:15 | Ersetie

Skvělé, moc bych ti přála, aby to bylo fakt to ONO!!!:-)*

25.01.2024 14:13:48 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí