Nejistota

Nejistota

Anotace: Napsáno 31.8.2023

Nevím, co si o tom mám myslet,
nevím, jak na tebe přestat myslet.
Mé myšlenky patří jen tobě
a já nechci věřit sobě,
věřit tomu, že bys mi to udělal,
a vědět, že schválně jsi to dělal.
Že bys byl tak zlá osoba,
že bys byl jak jeho podoba.
Podoba tak chladná a lživá,
která neměla by býti chtivá.
Chtivá po slasti a touze,
aby jí bylo blaze,
přitom působila bolest jiné,
a pro ní to zas bylo stejné.
Takových osob je na světě dosti,
a proto je na něm tolik bolesti.
Nevědíc komu věřit
a umět pouze hašteřit.
Autor Ersetie, 30.01.2024
Přečteno 98x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré,si ulevit psaním, chápu smutek.

30.01.2024 17:06:57 | mkinka

Přesně tak, nerada se svými pocity pokaždé někoho obtěžuji, proto raději volím formu psaní.

30.01.2024 20:19:11 | Ersetie

Jsme na tom stejně. Zdravím.

01.02.2024 10:20:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí