DÍVKA A MOTÝLEK

DÍVKA A MOTÝLEK

Anotace: beze slov...




 


foto: GDJ

 

byla sama ve svém pokoji
bylo horko a bylo tak ticho
když tu ucítila závan motýlích křídel
a motýlek ji usedl na břicho

byl krásně zbarvený
měl na sobě snad všechny barvy světa
trochu zamával křídly
chtěl asi naznačit jak se létá

nevzlétl však ale dal se na pochod
zastavil se až na květu té dívčiny
a dal se do rozverného tance
dívka vzdychla a mačkala roh peřiny

dosud nepoznaná slast rozlila se jí tělem
za sténání pomalu vlhnul její květ
úsměv na tváři měnil se v údiv
k motýlkovi neslo se moře něžných vět

dívka usnula v zápětí
však sotva vzhůru vzpomněla na motýlka
řekla si jaký to měla krásný sen
jak něžná byla jeho křidýlka

druhý den zase vlezla do peřin
zase bylo horko a tak ticho a ona nahá
ale motýlek nepřiletěl
a ani příštího rána

cítila se tak sama
a tak ruku dala kde motýlek včera dlel
ruka jak ten motýlek ji tancovala
a ona po prvé dostala se sama do jiných sfér

často teď cítila horko a tak často si i vlezla do peřin
vždy pak vzpomněla si na svého motýlka
pak konečně jí došlo
že už na ni nečeká její dětská postýlka

Autor mapato, 02.02.2024
Přečteno 97x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Psavec, IronDodo, o3_gambit, Anfádis, zde.neck, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné dospívání

12.02.2024 14:55:21 | Pacik

No tedy...krásně jsi to podal... :-)*

02.02.2024 11:58:25 | cappuccinogirl

jo ti motýlci a hlavně ti v bříšku
těžko z holky udělají
šedivou jeptišku...děkuju moc, že jsi u mě byla
a snad se i dobře pobavila...krásný večer...v

02.02.2024 17:18:05 | mapato

Super, motýlek....
Vláďo pozdrav Tobe i Marunce.

02.02.2024 07:19:40 | Tomcat

díky Honzo, my taky...!v

02.02.2024 09:26:55 | mapato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí