S tebou

S tebou

 myslím tu, co dává jen jemné intimko, tu na stolečku...

 Zapni hudbu co nekřičí ani neusíná

nejlépe tu, co si pouštíš, když máš chuť se usmívat

 a jsi zrovna sama...

Oblékni si šaty, třebas ty ze saténu

obuj střevíčky sváteční na podpatcích...

Drobnými tahy líčidla udělej ze sebe dámu

tak abys byla krásnější než  bych kdy si přál...

Ozdob se řetízkem, co tehdy jsem ti dal...                                         

Zapaluji svíčku, nalévám víno...

Cítíš tu vůni vosku a medu, tu sladkou chuť vína? Tak to je štěstí...

Chtěl bych právě teď vzít tě do náruče a tančit v rytmu pomalém...

Možná je to bláhové a možná pouze sen...

Jsem snílek, co stále hledá krásný den...

                     Právě s tebou...

Autor Pacik, 08.02.2024
Přečteno 147x
Tipy 9
Poslední tipující: Jdarks, Caliéry, Žluťák, cappuccinogirl, Sonador, Psavec, mkinka, Chane
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je moc hezký...nádherná atmosféra z toho dejchá, romantický tóny... Krásné dny stojí za to si vytvářet, jak jen to jde. A nebo aspoň krásný chvilky.

08.02.2024 14:58:43 | cappuccinogirl

Díky

08.02.2024 17:06:10 | Pacik

Ozdob se řetízkem,co jsem ti dal, krásně řečeno.

08.02.2024 13:52:07 | mkinka

Díky

08.02.2024 17:06:29 | Pacik

Rádo se stalo.

08.02.2024 17:08:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí