Bílá panna

Bílá panna

Dva milenci na břehu leží

Vánek z moře je ovívá

Panna bílá z moře k nim kráčí

Ruce k nim vzpíná a oblohou je objímá

Zahalí hvězdným třpytem

Pohladí vánkem z rukou svých

Ochladí měsíčním svitem

A duše jejich odhalí

Duše kde láska hoří

Kde jeden pro druhého jsou

Kam nikomu nedovolí

Prodrat se s láskou falešnou

Neb jejich čistá je a plná dojmů

Čas nadešel a oni odchází

Za třpytu měsíce, jenž je doprovází

Na cestě zpátky domů.

A panna bílá

jak záře z měsíce se usmívá…

Autor Aramgad, 14.03.2024
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: cappuccinogirl, fisus, Žluťák, mkinka, Paulín, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí