Horská kráska

Horská kráska

v hornaté krajině
v překrásné dědině
našel jsem si krásné ženské stvoření
byla jak alpská sůl i koření

byla jak horský potok
ledově průzračná
byla jak pohled z hory
nádherně zázračná

její vrchol jsem zdolal
a z hůry na ni volal
vrcholu už jen s tebou dosáhnu
na žádnou jinou nesáhnu
Autor Dekil, 20.03.2024
Přečteno 90x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, zde.neck, girasole, Vivien, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé.

20.03.2024 12:53:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí