Osudová?

Osudová?

Možná nám bylo dáno, 

že spolu budeme randit

jako dva velmi mladí lidé, 

kteří se už skoro našli, 

ale ještě pořád tak trochu hledají

co vlastně chtějí (dělat), kým se chtějí stát 

 

možná nám je dáno

fotit plno společných fotek

a usínat spolu po obědě v objetí na gauči, 

nebo se večer tulit až do odpadnutí, 

smát se spolu úplným blbostem, 

probírat jenom věci, které nás zajímají, 

a mně, zakrývat si u toho obličej

 

možná je nám dáno, 

že spolu máme dělat různé sporty, 

povzbuzovat se a provokovat, 

nechat na sebe sáhnout 

způsoby, na které nejsme zvyklí, 

a aby, se nám o sobě zdály sny 

 

koneckonců, 

možná jsme se hledali, 

a našli velmi brzy, a přitom akorát včas

abychom spolu pořád byli, 

a zároveň se setkávali jen v sobotu. 

Autor girasole, 16.04.2024
Přečteno 66x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, IronDodo, Tomcat, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objímám.

16.04.2024 10:12:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí