Napospas

Napospas

Anotace: vyextrahováno ze starého mobilu

Stále se držím myšlenky, 

že před tebou, jednoho dne, 

zakopnu nebo upadnu, 

nebo do tebe dokonce vrazím,

náhodou, omylem, nechtěně, 

a nebude existovat možnost, 

že bychom se potom vyhli, 

i tomu nejmenšímu kontaktu, 

střetnutí očima, pár slovům. 

 

Začínám se ale trochu bát, 

na jednu stranu doufám, 

že se to přihodí, na stranu druhou, 

že se to nikdy nestane. 

Zase jednou vůbec nevím, 

co vlastně ten člověk ve mně chce. 

Třeba nakonec upadnu schválně, 

a ty se zvedneš a necháš mě, 

jako už jednou předtím, 

posbírat se zpátky dohromady, 

napospas mému osudu, 

který kdysi v mých snech býval náš. 

Autor girasole, 17.04.2024
Přečteno 47x
Tipy 11
Poslední tipující: cappuccinogirl, Tomcat, IronDodo, Psavec, Kan, Ondra, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je úžasný dílo, ráda si přečtu vícekrát, vrátím se k němu:-)

17.04.2024 21:57:07 | cappuccinogirl

děkuji

17.04.2024 22:06:25 | girasole

pěkně extrahované sny s mobilky
když padnout... tak v náruč vanilky*

17.04.2024 10:45:43 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí