Písnička z dálky

Písnička z dálky

I když jsi zrovna sto kilometrů daleko, 

úplně náhodou se mi do sluchátek

pustila písnička tvojí oblíbené kapely, 

a já se tomu sentimentálně usmívám.

 

Nemám sílu to přepínat i když upřímně, 

raději bych poslouchala něco jiného, 

ale když v tak pěkný den nejsi poblíž, 

je škoda pouštět se nitě z tvého trika. 

 

Tonoucí se stébla chytá a já písničky, 

stejně na tebe skoro úplně pořád myslím, 

takže postrádá smysl si na něco hrát,

už hraje jiná muzika, ale usmívám se dál. 

Autor girasole, 01.05.2024
Přečteno 61x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, RadekČ, Alala, cappuccinogirl, Ophelia81, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...

01.05.2024 17:13:32 | Alala

děkuju

01.05.2024 17:47:31 | girasole

Já se držím nitek tvejch básní, jsou skvělé:-*

01.05.2024 13:12:23 | cappuccinogirl

děkuji :)

01.05.2024 13:49:22 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí