Modrá obloha, modré moře,
modré šaty vlající ve větru,
taška modrá retro,
ve vlasech modrá stuha
a modré květiny ve Tvých rukou.
Svítání šeptá modré pohádky,
třpytí se modrá rosa.
Přilétlo hejno modrých holubic -
modré myšlenky píšu Ti do veršů.
Modré štěstí se třepotá ve vzduchu ...
Kam se hrabe Hejma... v tvém podání modrá je nejen dobrá, ale i plná emocí a citů...modře taju:-)*
15.05.2024 12:24:32 | cappuccinogirl