Rozdělení

Rozdělení

ten problém začíná

v moment kdy se vám

úplně přestane stýskat

 

přestanete plakat

když už jen naříkáte

nešťastně vyhlížíte konec

 

nejlíp se vám dýchá

v bezpečné vzdálenosti

jen tomu ještě nerozumíte 

 

a nepochopení vás drží 

zpátky od potenciálně

lepších chvil a příležitostí

 

pocity splynou v jeden

než se nadějete, jste 

obklopeni nedotknutelnem

 

nezbývá než doufat

poslouchat hlasy uvnitř 

sebe, zesílit ve tmě okolo

 

každý den znovu vstát 

i přes nedostatek toho

co zrovna nejvíc potřebujete 

 

myslet na budoucnost

chytit se přítomného okamžiku 

není třeba se pro něj natahovat

 

to se mi to píše 

ale taky jsem tam byla 

každý se čas od času zřítí

Autor girasole, 22.05.2024
Přečteno 64x
Tipy 12
Poslední tipující: malget, Marten, mkinka, cappuccinogirl, Žluťák, Chane, Anfádis, Tomcat, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to muže být kousek života každého z nás, pěkně složené

07.06.2024 13:08:20 | malget

Skvělý text, opravdu oslovil, děkuji, beru si z něj.

22.05.2024 10:31:45 | cappuccinogirl

Svírá se mi srdce

22.05.2024 06:28:01 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí