Dešifrováno

Dešifrováno

Anotace: vesmírným diplomatem

Ostatním
__________ proměnná
nečekají
__________až zavolám
sní
__________jak sobě nepatří
na tři
__________nikoho nemáš
počtvrté
__________to nevyjde
v čase
__________mezipřistání
utopíte
__________s úsměvem
místnosti
__________bez oken
můžu
__________být svobodný
víc už nic
__________nezačalo

My poletíme
my se vám ozveme...
Autor Jan Alexej Ležáky, 23.02.2011
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

30.07.2019 20:17:08 | Soumuel

tohle není špatné... musel jsem to přečíst vícekrát, ale je to dobré.

15.06.2011 23:36:00 | Sheridan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí