mol

mol

mol šatní

v letu jistém

škvírou ve dřevách

se vsouká

 

hlady hnán tím směrem

kde švédské stoly plné nítí

ze švů kvítí

 

vázy plné po okraje

špulka z keře náhle zraje

aby sklizeň jistá byla

líp se namotá

 

kolonie žila

po celé generace

sklizeň znala

stejný lán

 

a hluchým uchem jehly tupé

snaha projít šálí zrak

krok vedle

 druhý také

když hejno uzlů víří prach

se snáší

 

v temnotách prastaré

almary ručně zbité

z lásky zrozen ornament

vějička levandule  za stranou závětrnou

nevinná

 

šatní mol v rukávu hrozba

chomáček příze o polednách

k večeru pojivo knoflík padá

jen půst je vzdálen v plamenech

 

 

Autor zamotán v nedospělosti, 28.01.2013
Přečteno 743x
Tipy 4
Poslední tipující: Sarah, Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavilo :-D

28.01.2013 19:03:10 | Miriska

;-)

30.01.2013 08:49:10 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí