nestačí znát chemické složení, tělo se musí správně uvařit

nestačí znát chemické složení, tělo se musí správně uvařit

Anotace: Jen když se to přípálí, to se pak dějí věci

 

 

 

metoda zjištění obsahu 

oblasti určené k sání vzduchu
počet vzruchů         očních vjemů
odečíst podněty     náhlou změnu
přilnavost bříšek deseti prstů
středem tvých linií
proti gustu
těžko lze namítat cokoliv

pohled
se pod úhlem dohledu
vnoření do prostor drahých stínů
s momentem náhlého poznání
tajemna vůní
pepře kmínu
v kuchyni domácích potěšení
mísí

čí si
chemická sloučenino
souhrne prvků na lesklém sklíčku
zrozena v prostředí sterilních emocí 

co na krajíčku             slzu chrání 


živá bytosti

Autor přechodná záležitost, 05.04.2013
Přečteno 680x
Tipy 7
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, drew
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí