Námezdní Milenka

Námezdní Milenka

Anotace: qwertzui

Byl den -
ve kterým jsem věřila že život je vážně suprovej

- ale nebylo tomu tak

-ještěžetak-

Já blbá tupá kráva chtěla jsem být jenom happy
a možná taky trochu in -


-ale on
ten kretén
kerej si myslí že je správnej
ALE NENÍ!

si asi lízal rány od bestie co rozbušila jeho zledovatělý srce

A na mně se vykašlal!



Vy jste na hovno
Já jsem ta pravá
Voe
Nikdy nepochopíš
Nikdy nepoznáš



Ale byla jsem to já
A tak to budu zase já

Co dokáže přezvít otěže toho divnýho spřežení
A vodjet domů


I bez TEBE!
Autor AvenGerSweet, 19.05.2013
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí