A dost !

A dost !

Anotace: ....

Zoufalců ráj
Tahle zpověď
Ochota samomluvy
Pohoštění zdarma !
Pro krásu koaliční domluvy
Spirála času
Ukáže jádro pudla
Nitrožilní aplikace vitamínu „C“
Je nezbytná pro optimální fungování imunity
A nejlepší na průdušky
Jsou Jizerský hory !
Požehnání vykoupené masochistickými sklony
Markýz de Sade by mě radost
A dost !
Autor v.hercik, 31.12.2013
Přečteno 740x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí