FantaZmagoráma

FantaZmagoráma

Anotace: c",)

Genocida v poušti
mý vyprahlý duše
zrnka písku popravuju
propadaj skrz čas.

Propadám se do absurdna
potemnělý říše
psychická závada
mám na mozku kaz.

Zkratovaný vědomí
v kontinuu nitra pluje
v jitru slunce zrozený
nad obzorem levituje.

vidím hvězdy shozený
prostor prázdnem prostupuje
sáhnul jsem si za zenit
voda lesy zaplavuje.

Hranice se zapaluje
v prapodivné vizi
mysl se zatemňuje
v eXistenční krizi.

ParadoXní nesouvztažnost
mým vesmírem prostupuje
degradace vědomí
zbytky moZku vOdpaluje.
BŮŮŮM!!!
Autor ZENITZERO666, 08.02.2014
Přečteno 888x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí