Ztracen

Ztracen

Anotace: v paralelním světe

Sbírka: Paralelní

Můj svět zmizel.

Je či není?

Upadl snad v zapomnění?

Ne! Pořád je tam venku.

 

Těžký úděl,

co všechno změní.

Dvou realit rozdělení,

potvrdilo mou domněnku.

 

Problém se našel,

hrozné to zjištění.

Pojistek špatné vložení,

zmátlo řídící jednotku.

 

Kam jsem to došel?

Vůbec nic zde není.

Zadám reverzní nastavení,

snad vrátím se vcelku.

 

Čas nadešel,

svět se mění.

Jsem doma, to potěšení.

Na oslavu naliji si kořalku.

Autor heker-1, 10.04.2014
Přečteno 821x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Arnie42, KatkatkaW, Petbab, Aiury, synanceia, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí