Tolik světů

Tolik světů

Anotace: Kolik světů??? Někdy až moc...

Tolik světů co já znám,

tolik světů ukrytých.

Tolik světů co já mám,

tolik světů v paměti vyrytých.

 

Tolik světů s pochybnou morálkou,

tolik světů kde lidi nepoznají strach.

Tolik světů sužovaných válkou,

tolik světů co obrací se v prach.

 

Tolik světů kde smrt je dravec co zuby nemá,

tolik světů podobných jak ten náš.

Tolik světů kde cesta tvá je zpečetěná,

tolik světů co ukrývá se v nás.

 

Otevři bránu co bránou není,

Portál co upadl v zapomnění.

Průchod na to místo, průchod skrz dva světy,

V jednom čas se vleče, v tom druhém zas letí.

 

To místo v mysli co téměř nikdo nenalezne,

to místo kde paprsek světla neprobleskne.

To místo má v sobě každý z nás.

Ať už je to paralelní svět a nebo ten náš.

Autor heker-1, 18.06.2015
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí