Medůzy v divadle

Medůzy v divadle

Anotace: Návaznost na hloubavou mysl jež do budoucnosti vidí...

 

Fraktála souhvězdí co do hlavy nahlodala a dostála zmatku. Co jest jsou ty "konceptualní medůzy levitující v oceanské hlubině o divadelní inscenaci založené na:"

 

A) Ambivalentní rozložení jež do sebe narazilo a roztříštilo.
B) Botomy lobotomy v hlavě ocitnuly a zrcadlem na sítnici zobrazily.
C) Cvrkot cvrčků zakreslený vzdušnou prupiskou.
D) Dramy drtiklamy klamy jedinečnosti slávy záblesků fotografú na jevištní herce.
E) Expanze nových světů v jeden viděný okamžik.
F) Fosforeskujici svetelne expanze nadlické síly v obraznosti jež vidět chceme a pro každého jiná...
G) Genofosilní inovace z minulého žití.
H) Hmotná představa mysli.
Ch) Chronoligické seskupení bran dimenzí.
I) Indikátor světelných paprsků skrze okení mrázík.
J) Jonské příboje vzrostlého jedince jež v jeho nervové soustavě jsme.
K) Kormorání trepotaví zastavit nedovedou.
L) Lidské nabití emoční stavby--> zhmotnění...
M) Mimo momozemské zemité nitě tělesa lesa samoty.
N) Nosohltanové hříčky přírody budoucnosti.
O) Opium v mé mysli myslím a šálek peprného konopného listí s medem. To jest na mysl tvá polemika MiKa dostála! Bouřlivá mysl ať stále hraje a baví!! 
P)...
 

Mé rojivé myšlenky po přečtení "budoucnost > planeta Kep33r rok 2031" a můj dálný výboj příboj smyšlenky... 

Autor MiMiKa, 18.12.2016
Přečteno 569x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budu si muset pořídit slovník a než tak učiním šoupnu to mezi oblíbené :)

20.12.2016 14:02:03 | klaun

Já prožila naprosto zajímavý zážitek spojení s vesmírem slova sama padala do úst a v kontextu a významově přesně padala bylo to nadlidské! Baví mě si hrát s hříčky stavy lidí jak na to mohou reagovat hodně to odradí je to o zapojení svého přítomna a plně prožít na což dnešní svět nemá čas ale děkuji za ten tvůj čas! ;)

20.12.2016 16:04:11 | MiMiKa

Přeci c a d nemůže být stejný..

18.12.2016 23:53:03 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí