Nový svět

Nový svět

Anotace: Rizika objevování nových světů...

Po kolena zabořeni v písku jdeme dunami
Meče, nože sekery jsou chráněny runami
Z drakkarů jdou lana až do našich zad
Táhneme loď vpřed, hledáme chlad

Pancíř chrání upocené hlavy
Jako vlny nesou loď ozbrojené davy
Zrnko po zrnku rozedírá kůži
Krev pod nohama nechává stopu, růži

Nový svět je mrtvý, mdlý, opuštěný
Bez pokladů, medoviny
Bez života, masa, zvěře
Bez piva... vysychají nám páteře
Autor Ravena Lupus, 12.03.2017
Přečteno 603x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí