Nebeský expres

Nebeský expres

Anotace: Cesta o jízdě v nebi :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Blízko nádraží,kde cesta kříží železniční trať
kde schází pražce jenž naftou nasákly
v tom nebeským expresu svojí jízdu neplať
žádné lístky ocelové zuby kleští necvakly

Jsem sluncem, co pohladí tvá líčka
během jízdy zapomeneš na zlé útrapy
až projedem vlakem dráhu kolem nebíčka
uvidíš v kupé hrát staré trampy

Jsem prostorem, které tě teď obklopí
abych zahřál tvou chladnou duši nevinnou
v tom nebeským vlaku se totiž netopí
nebeským expresem projíždíme čistou krajinou

Má láska z vlaku zrovna jde sem
z nástupiště hrdě kráčíš mým směrem
Než stanu se tvým nebeským expresem
Tak co ještě smím řici závěrem ?

Ten nebeský vlak se rozjel bez lidí
od země odlepil svůj lehký trup
kdekdo nám v lese tiše závidí
když z posledních prken postavíme srub

Nebeským expresem nevrátíme se zpátky do měst
spojeni s přírodou budou příští generace žít
než spočítáme kolik je na nebi hvězd
chtěl bych v lese svůj život položit
Autor Petr27, 17.10.2017
Přečteno 760x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, Petře27 :-)!

18.10.2017 06:31:41 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí