Puls noci

Puls noci

Anotace: Reflexe na filmovém plátně

Jedna pro Vás, 

za vašimi zády, 

svléká moře rozkose, 

oděné pouze do silulet světla,

 

Dvě oči v jednom,

zasnoubi horizont,

čela obkrouzi orbit,

planety úplňku,

 

puls noci,

kosmické orgasmy,

expanduji po spirále,

 

orgiasticke hlasy,

v membranach mezoprostoru,

medúzy telepaticke organické komunikace,

 

Somaticka těla má lásko, 

propojena pravdou ne lži, 

ve sňatku unitarniho silového pole,

 

jedni mu říkají médium,

druzí akasa,

paleobrahma,

původní matrice,

 

Sahám do srdce,

Zplozenci matrixu,

pojídání chirurgickou ocel,

rozzhavenou do bodu 3,14,

4,84 stupňů,

 

Alpha beat,

smyčka stenajici,

po spirále milosti,

 

Miluji Vás,

ranní modlitba ve scifi,

probuzení do korpsu,

latentní krypta času,

 

Hodino vesmírné silulety,

naladit violu co možná nejhloubeji,

Váš hlas v syntetické tmě,

planeta Země, molekuly,

chemikálie, složený paradox hmoty a nadhmoty,

 

mezi prostor myšlenkové nahoty,

ticho nuklearniho ciferníku věčnosti,

zmutovane hlasy na plátně,

 

Ozývají se bytosti,

léčebné entity,

proměny v tichu,

 

V pulsu noci

Pulsem noci,

pulsaci noci.

Autor Happyyz, 25.10.2018
Přečteno 590x
Tipy 5
Poslední tipující: Druid, Iva Husárková, MiMiKa, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je mi sci-fi... chci být do vesmíru hermeticky uzavřený
Futurolog.. nebo rovnou UFO! :)

25.10.2018 05:52:12 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí