GLEB

GLEB

GLEB

každej robot se jmenuje Gleb

  a číslo prefix kam patří

 ale tohodleto asi vynašli

v Magnitogorsku nebo gde vole

  nemá nic

   cení jak háková máma

  vytulenej ale rozhovor k ničemu

 prej je součástí pohonu

má  jen 1 chybu a to že nám vo něm nikdy neřekli

  nikdy a my se připravovali roky

 zachvíli to na nás bude znát..

 

Kdoví co udělá za 720 světelnejch let

  až poletíme dolů

 když je součástí pohonu

 má rezidentní funkce

  ptal jsem se Matky

ani ona o něm nic neví

  všichni tady jsme ale Gleb tam není

kdybych ho nepotkával

 neptal bych se tak blbě..

 

Umí některé dveře

  ale já už to viděl

 není mi 20 tisíc let

  viděl jsem mu to na očích..

 

Kdoví z čeho je složenej

  tohle není vod Boha Ježíšmarja

 ani vod známejch co známe

  taková součást pohonu bejt neměla..

 

Máme 2 mezonový roboty vo kerejch víme

  ptal jsem se i syna Pokydájeva

 kerej neletí ale otec to dělal 60 let

  prej se říkalo mezi dělníky

že pozor na Gleba

  ale nikdo ho nikdy neviděl..

 

No a mě se tady producíruje po palubě..

  Sotva po opuštění SU

 jakoby NATO čekal

 a máme tady vohrožení 3-tího druhu

  jako v intergalaktickejch čítankách..

 

A víte co já to tady zaloguju a zapíšu

  mě už to nevyndá

 a stejně mi zítra končí směna

   půjdu spát dřív

 než se to monstrum

  odkliknu že jsem směnu dokončil

Mimořádná Událost je řádně zapsaná

  stejně mě budou mít za blbce a

 psychopata

  jak tady tak na Zemi

 

Matka si to přečte

  nevyvolá alarm

 nikdo nestiskne červené tlačítko

  a on s tím počítá

poslední bariéra jsem byl já

   naposledy

 

guláš v lodi ale neporušené pláště

 mezonové zbraně

  to by ho vyndalo ..

     jako kuře

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AV 2018.

 

Autor milík, 21.12.2018
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí