Schooling

Schooling

.
Jsem znuděná střední třída
a chtěl bych na vejšku
s jedinou zábavou
smát se poškolákům
ze základky.

Jedna zážitková firma nabízí
-prý není to bída
Buď sám sobě protějškem protějšku !
..
Vedou mě chodbou trochu tmavou
čekám oživení, sterilní prostředí, vakuum-
a pak mě posadí mezi
ty spratky.

Hančlová mě zas píchá kružítkem
a Jordák dává shnilé
jablko do batohu
O velké přestávce
v přetopené budově
stále dokola krouží
dítko za dítkem
a snaží se šlápnout
jeden druhému na nohu
Ředitelna voní kávově.

Hvězdička
Černý puntík
Obrazce

Učitelka kráká mě
za vlasy
prý jsou moc dlouhé
občas uhýbám letícím klíčům
Nadávám na paměť
asi mě nespasí
na češtinu
vystoupit ze stínu
doma se rodičům
podivným obrům klanět.

Vykřičník
Značka
Kroužek

Nečum

Už více nechci
Vzbuďte se pane
Už více nechci
Pane vzbuďte se
Certifikát vysvědčení zalisované
každý si odnese.

V hotelu zážitků
otázka na patře
Před dveřmi blíže vzduchu
hlas zastřen
Děkuji za tolik vzruchu
a stran těch záhad
malou námitku
povězte mi:

Jaký to byl hrozný sen ?

..Aha
- druhou lekci nezaplatil jsem..

Ó mocný Pej Tajm dál všechny hlídá !
Jsem znuděná střední třída.
.
.

Mít či nemít ?
Autor Now, 29.12.2019
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, šerý, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mít i nemít !! :-D*

29.12.2019 09:54:03 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí