Blízká setkání

Blízká setkání

Anotace: Příběh člověka,zažívající blízkých setkání více, než by si kdokoli z nás přál.

Na to,co jsem vídával,už nikdy nezapomenu
Byly to tančící pohyby oslnivého fenoménu

Zářící světla na obloze,poletovali sem a tam
Nebyly to ledatdla ,nebylo to nic co znám

Jako by mě sledovali,měl jsem pocit zvláštní
Vzplanul jsem tehdy velkou vášní

To bylo mé setkání druhu prvního
V celé sérii mých setkání,počátečního



Prodírám se obilnými klasy na mém poli,snažím se najít cestu ven
Najednou mám po celém těle husí kůži ,zjistil jsem,že stojím přímo v něm

Nákres gigantických rozměrů uprostřed pole
Pohlédl jsem vzhůru a přemýšlel,jaka je ve vašich záměrech moje role

Stojím přesně ve středu obrovského kruhu
To bylo mé setkání druhého druhu



Hluboký les skrývající zvláštní tajemství,už nevím,proč do něj jsem se vydal
Mysl odsut chtěla zmizet,avšak nohy šli stále dál

Na to co se stalo,mě nic nemohlo připravit
Kdo mohl tušit,že se rozhodl přímo předemě postavit

Bytost co nevypadá jako my,já nemohl se ani pohnout
I tak se má dlaň pozvolně zvedala,pokoušel jsem se ho dotknout

Procitl jsem,už byla hluboká noc,jako bych prospal celý rok
V hlavě přeházené myšlenky,ze střípků věděl jsem,že vedli jsme zvláštní dialog

Před očima binární kód, z jedniček a nul, viděl jsem mnoho pruhů
To bylo mé setkání třetího druhu



Záře nad obzorem mluvila za své,právě začlo se to dít
Blesklo mi hlavou,jestli po tom všem, budu ještě žít

Voda z vany přes okraj přetéká,v domě ticho hrobové
Měsíc byl v úplňku, nad domem vznášelo se cosi ohromné

Paprsky které nepatřily slunci,procházeli hmotou
Na čem spočinuli,vyzařovalo lehkou, radiaktivní stopou

Pro co přišli,odnesli si sebou
Navždy už bude rozdíl,mezi mnou a tebou

Den,kdy vytvořili si ze mě svého sluhu
To bylo mé setkání čtvrtého druhu



Od příchodu domů,věděl jsem že nejsem kým jsem býval
Jako by vše bylo jen snem,který jsem míval

Co přesně se stalo,co mi vzali ?
A co ty otázky na které se ptali?

Už nikdy nebudu šťastný,už nikdy nebudu snít
Zhroucený ležím za podlaze a nemám vůli žít

V tom se opět ukázali, nebáli se přijít až ke mě
Pouhým pohledem,krk mi svírali dost pevně

To zapříčinilo můj brzký skon
Byl jsem totiž pouze jejich nedokonalý klon

Smutný konec pokusu mimozemského
To bylo mé setkání druhu šestého
Autor Henry Canas, 29.05.2020
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blízká setkání podobného druhu
nešly Ti příliš k duhu ;)

29.05.2020 16:49:33 | Emily Říhová

Zřejmě jsou tyto řádky pouze nedokonalým klonem.
Možná měli zůstat v lodi daleko od země.
Kdo ví.... ale jsou zde.

30.05.2020 19:11:13 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí