volný pád

volný pád

Anotace: ...

Několik krásných večerů
několik milých slov
několik letmých pohlazení
a myšlenka na neodvratný konec

Několik krásných večerů
několik hlubokých pohledů
několik vášnivých polibků
a vědomí že jednou dopadnou na zem

zahodili rozum a odepnuli padák za letu
setkání se zemí je daň...

...za několik krásných večerů
několik žhavých dotyků
několik nepopsatelných prožitků
ale za tu chvíli volného pádu to nepochybně stálo!
Autor seeeta, 24.05.2007
Přečteno 552x
Tipy 2
Poslední tipující: AndyKo, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj povedená :))

02.06.2007 15:20:00 | niemante

mě přijde fakt super!!:o) povedla se, jen tak dál..

24.05.2007 19:13:00 | kakaoo

tak ta se mi teda fakt líííbííí

24.05.2007 18:04:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí