Polobáseň o neúspěchu sexuálního loudila

Polobáseň o neúspěchu sexuálního loudila

Anotace: Presnejšie kategória by bola sex/srandovné.

Tak dáš mi, nebo nedáš?
Možná jo, možná ne.
Ty koketko, co hledáš?!

Dáš mi, nebo nedáš?
Záleží, jak bude svítit slunce,
jaký máš konto v bance
a jestli to nevadí Blance.
Je krásně jasno, peněz mam jak želez
a s Blankou na mě, ty koketko, nelez!

Tak dáš mi, nebo nedáš?
Nevim, nevim ještě.
A nespěchej, sic vezmu kleště!
Jo kleštit bys mě chtěla!
No počkej, já ti dám do těla!
Nedáš, protože jsem se právě rozhodla,
že nedám já tobě.

Sakra! A je to v troubě...
Autor Slovánek, 25.05.2007
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dá nebo nedá mi?
Tohleto dilema
fakt večer otráví... :-))

25.05.2007 23:22:00 | Judita

NO já osobně nemám moc ráda brutality a volný verše taky ne ale jo ok...

25.05.2007 22:51:00 | galadriela

Provedu! A děkuji!

25.05.2007 22:12:00 | Slovánek

jen si oprav pěněž...ale jinak dobrý, fakt

25.05.2007 22:08:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí