A všechno jednou zmizí

A všechno jednou zmizí

Anotace: Ztrácím nevinnost...

Pohlaď mě po ruce,
jen ať to nebolí.
Nevinnost v záruce,
rány se nehojí.

Jen jedno splynutí,
okamžik něžností,
do sebe prolnuti,
splyneme s věčností.

Jen letmé dotyky,
držení za ruku,
tichounké povzdechy,
tápání do vzduchu.

Ústa co dotknou se
a hned se rozpojí,
pocity shluknou se,
dvě těla se nebojí.

Uplynou vteřiny
a zmizíš i ty...
Jen pár vzpomínek neviných,
které zůstanou skryty.
Autor Mišpule, 26.05.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a joo, líbí :)))

26.05.2007 19:16:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí