Chci tě

Chci tě

Anotace: Je to jen co mě napadá.......Někdy......

Hořím touhou po tvém těle,
vrhla bych se na něj směle..
Od shora až dolu..
Těším se až budem spolu,
jedno tělo,jedna duše..
Zkusíme to jednoduše..
Jednoduše,ale krásně..
Na to nebudou nám stačit ni básně..
Cítím tlukot tvého srdce,
když na hrudi ti ležím..
Pak spojíme obě ruce
a do nebe já běžím..
Do nebe či do pekla?
Asi jsem zhřešila..
Kéž by jsem se tam upekla
a pak toto řešila.
Bylo to krásné,ta chvíle,
ta chvíle,kdy jsme dospěli cíle..
Takže tohle je ta láska?
Autor Markeťák713, 08.06.2007
Přečteno 893x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle se mi moc líbí....:)

31.01.2009 16:27:00 | Black Martinsha

pěkný pěkný zlato,občas ti to tam sice nevychází,ale jinak mooooooc klásný!

11.06.2007 08:40:00 | Jamesow

Hezký.. Pro koho to asi bylo..??

10.06.2007 18:15:00 | Gabriel17

Ne to ještě není láska, to je zatím živočišnost, ale i ta je krásná.

09.06.2007 10:47:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí