Díky za každou další noc

Díky za každou další noc

Anotace: Prostě jen díky..nic víc v tom nehledej...

Úžasnej pocit, když líbáš mě na šíji,
v břiše mi dovádí divocí motýli...
Držíš mě za vlasy, jak to mám ráa,
tělem se tiskneš mi na holá záda.
Zvedáš mě na čtyři, do mě se noříš,
cítím tu vášeň, cítím jak hoříš...
Koušu se do rtu, celá se chvěju,
v kousku tvý lásky ještě se hřeju

Hladíš mě ve vlasech, na mě se díváš,
něžně mě objímáš, na víčka líbáš.
Dáváš mi nohy daleko od sebe,
zvláštní, jak zapadá tvůj klín s mým do sebe...
Nehty ti zarývám hluboko do kůže,
ty můžeš všechno, co nikdo nemůže..

Buď tady se mnou..víš bojím se závazku,
buď tady se mnou a hraj si na lásku...
Autor Radushka, 10.06.2007
Přečteno 1063x
Tipy 7
Poslední tipující: ejwo, Sana.sorrow, el viento, Sigurd II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Radushko, to ješ na velkým omylu. Já nedávam jen samý nuly, dokonce s i myslim, že nul dávam jen maličko, ale podivej se ke mně, jak to málo unášíte, když se do vás někdo vopře. No nic, neber si to vosobně, jako třeba ten trouba DJ Zero...

10.09.2007 14:15:00 | hlodavec

Skvělé...!

12.06.2007 13:19:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí