Byla v té době káva?

Byla v té době káva?

Anotace: nevím, nezdá se mi. ale čas, čas ten určitě byl...

Byl v té době čaj
a káva?
Nevím, nezdá se mi...
Ale co se mi zdává?
Čas, čas ten určitě byl
když jsi mi prsty ze všech sil
přejel přes rozpálenou kůži

jazykem počítal zuby
na hruď položil růži
rty sály jako rty nemluvněte...
Ráno jsi odcházel potichu
Má Paní, spěte, jen spěte
Autor Elvíra Adamsonová, 12.06.2007
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: něžnost-sama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí