Každou noc...

Každou noc...

Maskování strženo
v koutě se válí.
K náletu připraven
tma útok halí.

Obranu nachystat
zkřížené ruce velí.
Od kapitulace těla
jen vteřiny tě dělí.

Území plné zákazů
trojúhelník říká stůj!
Průzkum nutný je
než prostor bude můj.

Terénní nerovnost
štáb skrytý v podzemí.
Strategii svou použít
ve výkřiky se promění.

Vstup se nesnadný zdá
kód každý den jiný.
Do dlaní mi pokládáš
dvě ostře nabité miny.

Zmáčknu ty nástrahy
silami chtíče zmítán.
Výbuch mysl oslepí
a už v tom zase lítám…
Autor Modrý Adept, 13.06.2007
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proste krasne,emotivni.. nemam slov vystizne!

30.07.2007 11:18:00 | carodejka

Ale pěkné přirovnání...Jak se daří ???

26.06.2007 15:15:00 | Hančí

Zvláštní přirovnání. :-)))

14.06.2007 16:24:00 | Mirčaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí