Mému pánovi

Mému pánovi

Anotace: ...od jeho malé subinky

Potrestejte mě, pane můj,
za všechno, co bych chtěla
provádět s Vámi, stůj co stůj,
za všechny hříchy těla,

za moje chlípné myšlenky,
za všechno smilstvo světa,
za status Vaší milenky,
za moje mladá léta,

za neupřímný lehký smích
a faleš v dívčí líci,
za to, že ač snad měla bych,
neumím se Vás zříci...
Autor miriaim, 17.06.2007
Přečteno 620x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherně poskládané. Plyne to úplně samo.

08.08.2007 08:20:00 | Bard

Hezky se četlo.

03.07.2007 22:07:00 | Psavec

dost dobry, jen by me zajimal ten trest

17.06.2007 17:53:00 |

lehce se to čte:-)

17.06.2007 13:08:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí