Sem narcis

Sem narcis

Anotace: o létě :) ( polanka je super koupaliště - pochopíte v básni )

Když slunce svítí a voda prosí.
Když vítr ani lístkem nehne.
Když holky sexy plavky nosí.
To ze židle mě vždycky zvedne.

Jdu tam kde všechno tohle najdu,
Tou známou cestou vždycky dojdu na polanku.
Tam kde jen o mě všechno běží.
Tam kde každé dítě ve mně věří.

A já ho nezklamu.
Otočím tam salto, dvě.
A pak všechno snadný je.

Sami se mi derou za plavky a moje číslo chtěj.
A až přijdou ke mně domů, jenom řeknu… „DEJ!!!“
Autor svištící vítr, 17.06.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí