Pedagogem lásky

Pedagogem lásky

Anotace: Božské melodie v ACH-dur

Pedagogem
hry na Tvé tělo
se stávám.
Jako Gauguin
štětcem mává
po oblinách Tahiťanek,
jazykem tě vybarvuji
do purpurových stránek.

Prsty vetknu do pražců
rozehraji part v A dur
rezonuješ do vzdechů.
Voní potem mořská sůl.

Nalazena pro dotek pera,
notové linky sladce nepopsané
touží po kaňkách s ocásky.
Rozvírám sborník bez jediné otázky
Z večera,
klíčem spouštím melodie nepoznané.
Něžné a poté presto,
rytmem svíjena
hlazena přesto,
zakleslá v náruči.
Chvějivé rty doznívají,
na gauči
schoulena v moje ramena,
první tóny vlastních skladeb tušíš.

Okouzlující citero
božsky zníš v rukou mistra,
Mozart, Bach, Dante, Cicero
jen mrtvý juke-box z bistra,
znavena navlékáš si tělo
na duši, novým touhám jsi přístav.
Autor Taog, 17.06.2007
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Dota Slunská, ziriant, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tuhle bych chtěla někdy před spaním poslouchat z rádia:))

20.10.2009 19:32:00 | Dota Slunská

Ta podobenství - symfonie milovaní...

18.06.2007 00:21:00 | Bíša

moc se mi líbí:-)

17.06.2007 22:53:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí